PÍŠE SE O NÁS: Z kabiny zní jednohlasně: Diváci byli fantastičtí

04.11.2009 00:05

Myslím, že když se občas objeví mimo náš web nějaký zajímavý článek, který se nás nějakým způsobem týká, tak se vyplatí ho zde zveřejnit pro ty, kteří by ho jinak třeba nikdy vůbec nečetli. Uznejte, to se to krásně čte, žejo :)

Vítězný zápas v Kladně byl vyjímečný podporou teplických fandů, kteří vytvořili na kladenském stadionu domácí prostředí. Na venkovní zápasy jezdí vždy hrstka věrných čítající zhruba 10 skalních fanoušků a tu a tam se tato skupina zvětšuje podle atraktivnosti soupeře a také podle vzdálenosti pořádajícího města.

Již v týdnu před zápasem v Kladně byly zaznamenány určité aktivity fanouškovského hnutí, které avizovaly vypravení autobusu příznivců žlutomodrých barev, ale konečný výsledek předčil veškerá očekávání. Těsně před zápasem byl sektor hostujících fanoušků téměř beze zbytku naplněn a od první minuty tento kotel burcoval a hnal teplické hráče na zteč. "Již při nástupu jsme si všimli, že sektor našich fanoušků je úplně plný a po celý zápas jsme jejich podporu cítili a musím říct, že byli opravdu fantastičtí," podělil se o své dojmy po utkání Štěpán Vachoušek a dodal: "Moc těmto divákům děkujeme za podporu, když tým cítí takovou podporu i na venkovním stadionu, hraje se daleko lehčeji a musíme přiznat, že na těchto třech bodech mají naši fanoušci nemalý podíl".

Poklonu fandícím fanouškům vysekl také na pozápasové tiskové konferenci trenér Plíšek. "Musím poděkovat všem teplickým fanouškům, kteří nás dnes podporovali, vytvořili nám domácí atmosféru a celé mužstvo tato podpora velmi potěšila. Ale nebyl to jen sektor hostí, ale také spousta dalších, kteří seděli naproti hlavní tribuně a jejich konečný počet se ukázal hlavně při závěrečné děkovačce po zápase a kluci v kabině se teď dělí o dojmy nejen z vítězného zápasu, ale jsou nadšení z té kulisy, kterou tady naši fanoušci vytvořili. Musím říct, že se v kabině všichni shodli, že naši fanoušci dnes byli fantastičtí a těšíme se na jejich podporu v zápase s Jabloncem," vyjádřil názor mužstva teplický lodivod.

zdroj: fkteplice.cz

Zpět

Vyhledávání

Veškeré informace šířené na tomto webu se v žádném případě nezakládají na skutečnosti